Telefon contact

Descoperirea agriculturii moderne: Hibridul de porumb pentru siloz GOLIATH de la ROUA Semințe

Descoperirea agriculturii moderne: Hibridul de porumb pentru siloz GOLIATH de la ROUA Semințe, susținut cu pasiune de colegul nostru Marius Agapie! .

Avem bucuria să vă prezentăm o adevărată inovație în ceea ce privește cultura porumbului pentru siloz: hibridul GOLIATH de la ROUA Semințe. Știm cât de important este să avem la dispoziție semințe de calitate superioară, care să ne asigure producții bune și hrănirea optimă a animalelor noastre. Iar astăzi vă aducem vestea extraordinară că acest hibrid inovator este promovat cu pasiune de către reprezentantul nostru dedicat in judetele Braila si Buzau, Marius Agapie.

Un aspect care definește hibridul Goliath este excelenta sa digestibilitate. Într-o perioadă în care asigurarea hranei de calitate pentru animale este o prioritate esențială, GOLIATH se evidențiază prin capacitatea sa de a fi ușor digerat și asimilat. Această caracteristică face din el o alegere de încredere pentru orice fermier preocupat de sănătatea animalelor sale. Însă Goliath nu se oprește aici. Continutul său echilibrat de amidon reprezintă o comoară pentru orice agricultor care caută să ofere hrana optimă animalelor sale. Aportul de energie provenit din amidonul de calitate superioară este esențial pentru creșterea și performanța animalelor noastre. Goliath face acest lucru într-un mod remarcabil, contribuind la randamentele de succes.

Fotografie realizata in judetul Braila, localitatea Viziru

Să învățăm, să creștem și să prosperăm împreună!

Descoperă revoluția în agricultură cu noul soi de grâu ANDORRE - o adevărată comoară a noii generații de cereale!

Descoperă revoluția în agricultură cu noul soi de grâu ANDORRE - o adevărată comoară a noii generații de cereale! .

Suntem mândri să vă prezentăm cel mai nou membru în familia noastră - soiul de grâu ANDORRE! Acest soi inovator a fost înregistrat în Catalogul European în 2022 și promite să schimbe complet peisajul agriculturii moderne. Ce face grâul ANDORRE atât de special? Productivitatea sa este cu adevărat uluitoare, deschizând uși către recolte bogate și sustenabile. Cu o tehnică de selecție riguroasă, acest soi a fost creat pentru a depăși standardele înalte ale calității pentru panificație.

Un alt aspect inovator este rezistența sa remarcabilă la bolile specifice cerealelor păioase. Acest lucru înseamnă că puteți cultiva cu încredere, știind că recoltele dvs. sunt protejate și că veți obține randamente excelente chiar și în condiții mai puțin favorabile.

Închei cu a vă invita să faceți parte din viitorul agriculturii cu grâul ANDORRE. Experimentați o nouă eră a creșterii cerealelor, în care performanța, calitatea și rezistența se împletesc într-un mod unic. Alegeți grâul ANDORRE pentru a obține cele mai bune rezultate în exploatația dumneavoastră agricolă!

Descoperă secretul unui succes constant în culturile de grâu! Graul "Lasur" de la ROUA Semințe

Descoperă secretul unui succes constant în culturile de grâu! Graul "Lasur" de la ROUA Semințe - Alegera perfectă pentru recolte abundente și profit sustenabil!.

Cultivatorii ageri știu că cheia unei producții impresionante constă în alegerea celor mai bune semințe. Și pentru a obține cele mai bune rezultate, vă prezentăm soiul de grâu LASUR de la ROUA Semințe - soiul de grâu cu o istorie dovedită de producții consistente și calitate superioară. De ce să alegi graul LASUR de la ROUA Semințe? Performanțe remarcabile: Graul Lasur a obținut în mod constant recolte impresionante, datorită caracteristicilor sale unice și adaptabilității excepționale la diferite condiții de sol și climă. Rezistență la secetă: Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui soi este capacitatea sa de a face față perioadelor de secetă, asigurându-ți culturile și în cele mai dificile condiții. Calitate superioară: Fii mândru de grâul tău de calitate premium, cu boabe mari și uniforme, perfecte pentru producția de făină de cea mai bună calitate. Sfaturi de la specialiști: Echipa noastră de experți agronomi este mereu pregătită să îți ofere suportul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate din culturile tale. Promotii ROUA Semințe - Profită acum de ofertele noastre speciale!

Avem bucuria să te anunțăm că, pentru o perioadă limitată, poți beneficia de promoții atractive la achiziția de semințe LASUR de la ROUA Semințe. Nu rata șansa de a-ți crește producția cu un soi de grâu cu rezultate demonstrate! Contactează-ne acum pentru a primi mai multe informații și pentru a plasa comanda ta! Profită de această oportunitate unică pentru a avea culturile pe care le-ai visat mereu!.

Cristian Ursăchescu este Directorul General al companiei ROUA Semințe

Astăzi, când sărbătorim Ziua Națională a României, compania ROUA Semințe îl anunță pe Cristian Ursăchescu în funcția de Director General și fondator.

Cristian are 39 de ani și o experiență de 13 ani în poziții de vânzări și  management în companii multinaționale de profil din sectorul agribusiness din România. Noul Director General a jucat un rol determinant în dezvoltarea portofoliilor de semințe, dar și în dezvoltarea echipelor de vânzări. Rezultatele sale excelente din ultimii ani și experiența dobândită îl vor ajuta în noua sa carieră de antreprenor.

Numirea sa în calitate de Director General a intrat în vigoare pe 01.12.2021.

“În portofoliul ROUA Semințe puteți regăsi în exclusivitate hibrizi și soiuri de TOP din portofoliul producătorilor români sau prezenți în România, fiind totodată și cel mai de încredere partener căruia i se oferă astfel de exclusivități. ROUA Semințe susține cultivarea semințelor certificate în fermele din Romania garantând faptul că folosirea semințelor certificate ridică profitabilitatea fermelor. Sunt optimist și am convingerea că portofoliul și serviciile noastre îi vor convinge pe fermierii din România că genetica noastră îi va ajuta să-și dezvolte afacerile și să devină mai profitabili. ROUA Semințe procesează și depozitează semințe certificate de cereale în depozitele proprii din Calea București, nr. 40, la aproximativ 2 km de la ieșirea din Slobozia către Urziceni”, a declarat Cristian la începerea mandatului.

Cristian a studiat la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București unde a absolvit Facultatea de Agricultură, având diplomă de licență în inginerie agronomică și un master în agribusiness.

 

Despre ROUA Semințe:

Fondată în 2021, compania națională ROUA Semințe este specializată în cercetare, testare și vânzarea de semințe certificate, dar și în oferirea consultanței de specialitate clienților săi. ROUA Semințe le oferă clienților săi soluții personalizate ce se pretează la tehnologia folosită, tipul de teren, fertilizare și alți factori determinanți pentru producții ridicate și sigure, contribuind astfel la depășirea provocărilor globale.

Consultanța specializată, serviciile de calitate, soiurile și hibrizii de top sunt elementele aflate la baza promisiunii ROUA Semințe față de clienții săi.

 

Date comerciale

ROUA SEMINTE SRL

RO 44856545

J21/506/2021, 4619 – Intermedieri în comerțul cu produse diverse:

Adresa sediului: Calea București 40, Sat Păltinișul, Ialomița

Certificatul de multiplicare semințe: IL0551A00, emitent: I.T.C.S.M.S. Ialomița

Certificatul de comercializare semințe: IL049700C, emitent: I.T.C.S.M.S Ialomița